2016-2017 Güz Dönemi Alan Uygulamasına Çıkacak Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Daha önce gerçekleşen Kariyer Merkezi Direktörlüğü ve İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü tarafından planlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine katılmamış, katılım belgesini kaybetmiş ve yatay geçişle gelmiş öğrencilerimizin, 08 Ekim 2016 Cumartesi saat:16.00’da Emirnebi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan İSG Eğitimine katılmaları gerekmektedir.

Eğitim sonunda katılım sertifikası verilecektir. Öğrencilerimizin devlet hastanelerinde alan uygulamaları ve stajlarını yapabilmeleri için İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi katılım sertifikası almaları zorunludur. Eğitime katılmayan öğrenciler hastaneler tarafından alan uygulamalarına kabul edilmeyeceklerdir. Daha önce sertifika almış öğrencilerimiz için katılım zorunlu değildir.