Üsküdar Üniversitesi dünyanın en büyük uluslararası eğitim zirvesine katıldı.

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.12805

Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan ve beraberindeki heyet dünyanın en büyük uluslararası eğitim zirvesi olarak bilinen Uluslararası Eğitimciler Derneği (NAFSA) Yıllık Konferansı ve Fuarı'na katılım sağladı. Üsküdar Üniversitesine yoğun ilginin olduğu fuarda Üsküdar standını ziyaret eden Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan’a Furkan Tarhan, plaket takdiminde bulundu.

"Kapsayıcı Bir Geleceğe İlham Verme" temasıyla bu yıl 75'incisi düzenlenen NAFSA Yıllık Konferansı ve Fuarı, ABD'nin başkenti Washington'da tamamlandı.

Yüksek öğretimde yeni trendler, zorluklar, inovatif yaklaşımlar ve uluslararasılaşma gibi alanlarda seminerler, çalıştaylar ile toplantıların düzenlendiği ve 4 gün süren fuarda, üniversite rektörleri, uluslararası ofis yöneticileri ve uluslararası eğitim programlarının yöneticileri başta olmak üzere bu alanda çalışan profesyoneller bir araya geldi.

Üsküdar üniversitesi, fuarda Türkiye'de sundukları inovatif, kapsayıcı ve çeşitliliğe vurgu yapan yüksek öğrenim hizmetlerini uluslararası paydaşlara tanıtma ve uluslararası iş birliklerini geliştirme fırsatı buldu.

Washington Büyükelçisi Üsküdar standında…

Ayrıca fuarda Türkiye'nin Washington Büyükelçisi olarak görev yapan Hasan Murat Mercan, Üsküdar Üniversitesi standını ziyaret ederek Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan’dan üniversitenin sunduğu eğitim olanak ve fırsatlarına ilişkin bilgi aldı. 
Furkan Tarhan’dan Washington Büyükelçisi Mercan’a plaket…
Ziyaretten duyduğu memnuniyet ve destek için teşekkürlerini ileten Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan, Büyükelçi Mercan’a plaket takdiminde bulundu. 

Üsküdar Üniversitesinin yanı sıra fuara Türkiye'den 15 üniversite daha katılım sağladı.
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)