Aile Danışmanlığı eğitiminde dev eğitim kadrosu

Davranış sağlığı ve bilimlerinde Türkiye’nin tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, Aile Danışmanlığı Sertifika Programını alanında otorite isimlerle veriyor. 50’nin üzerinde akademisyenle ders vermeye hazırlanan üniversitede 16 profesör de kursiyerlere ders anlatacak.

Aile Danışmanlığı alanında referans eğitimle sertifika programı hazırlayan Üsküdar Üniversitesi ön kayıtları sürüyor. Ön kayıtlarda son gün 15 Ekim.

Yönetmeliği göre 300 saati teorik, 150 saati uygulamalı eğitim, 30 saati de süpervizyon olmak üzere kursiyerlere toplamda 450 saatlik bir eğitim hazırlayan Üsküdar Üniversitesi, eğitimlerini dev akademik kadrosuyla verecek.

Haftada Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere 15 saat planlanan eğitimleri 50’nin üzerinde akademisyen verecek.

Dev kadronun 16’sını alanında önemli çalışmalara imza atmış profesörler oluşturuyor.

Eğitim kadrosuna ilişkin daha fazla bilgi için tıklayınız...