SHMYO Üniversite Kültürü Dersi İle İlgili Duyuru

Üniversite Kültürü dersi haftalık ders programında yer almakla birlikte programda belirtilen gün ve saatlerde sınıf içi dersi olarak yapılmayacaktır. Öğrencilerimiz Üniversitemizin düzenlediği etkinliklere katılarak ve bu katıldıkları etkinliklerin raporlarını hazırlayarak dersi işlemiş olacaklardır.

Normal öğretim öğrencileri en az 4 etkinliğe katılarak 4 rapor, ikinci öğretim öğrencileri ise tercihlerine göre;  en az 4 etkinliğe katılarak 4 rapor ya da WEB sayfamızdan paylaşılacak olan Üniversitemizde düzenlenmiş 6 etkinliği izleyerek 6 rapor hazırlayacaklardır. Hazırlanan raporlar, etkinliğin gerçekleştiği tarihten sonra ve en geç 31 Aralık 2015 tarihine kadar danışman öğretim elemanlarına elden ve imza karşılığında teslim edilecektir.