Alauddin State Islamic University Makassar Rektöründen Üsküdar’a ziyaret

Üsküdar Üniversitesi ve Alauddin State Islamic University Makassar’dan gelen heyet, iş birliği görüşmeleri kapsamında Üsküdar Üniversitesinde misafir edildi. Alauddin State Islamic University Makassar’ın rektörü Prof. Hamdan Juhannis’in ve ailesinin katılım sağladığı görüşme Üsküdar Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka’nın öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıya İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nafi Yalçın da katılım sağladı.

İki üniversite arasında ilişkilerini geliştirmeye yönelik adımlar atıldı

Alauddin State Islamic University Makassar üniversitesi Rektörü Prof. Hamdan Juhannis’e ailesinin eşlik ettiği iş birliği görüşmesi Senato salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı, Üsküdar Üniversitesinin kısa tanıtım filminin seyredilmesiyle başladı.

Yapılan toplantıda üniversitelerin bünyesinde faaliyet gösteren fakültelerde yürütülen çalışmalara dikkat çekildi.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka öncülüğünde, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Nafi Yalçın, Uluslararası İlişkiler Direktörü Peyman Jafari, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı Değişim Programları Uzmanı Yasemin Özbaş ve Değişim Programları Asistanı Pınar Dokgöz toplantıya katılım sağladı.

Kurumlar arasında kurulabilecek potansiyel iş birliklerine dair gerçekleşen görüşme toplu fotoğraf çekimi ardından plaket ve hediye takdimleri ile sona erdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)