Üsküdar Üniversitesi aday buluşmalarını sürdürüyor…

Üsküdar Üniversitesi, Maltepe Uğur Anadolu Lisesi Üniversite Tanıtım Fuarına ve Maltepe Fen Lisesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri Fuarı’na katılım sağladı. Fuarlarda Üsküdarlı uzmanlar geleceğin üniversitelilerinin merak ettiği tüm sorulara cevap verdi. Öte yandan Üsküdar Üniversitesi akademisyenleri de bölüm, meslek, üniversitede eğitim ve uygulama olanaklarına dair adayları bilgilendiriyor. 

Üsküdar Üniversitesi Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Birimi uzmanları üniversite ve bölüm tercihleri için üniversite adaylarıyla 1 gün boyunca yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi. Fuarlara katılım sağlayan üniversite adaylarına bölüm, fakülte, burs imkanları ve programlar hakkında bilgi verdi.

Üniversite adaylarının kampüs ziyaretleri sürüyor 21 ve 22 Aralık tarihlerinde NP Sağlık Yerleşkesini ve Güney Yerleşkeyi ziyaret eden Pendik Anadolu Lisesi ve İstanbul Fen Bilimleri Medeniyet Okulları öğrencilerine, Arş. Gör. Nazmiye Kopacak Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesini, Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Özşahin Tıp Fakültesini, Öğr. Gör. Betül Günaydın Diş Hekimliği Fakültesini ve Arş. Gör. Begüm Merve Çabuk ise Psikoloji bölümünü tanıtan sunumlar gerçekleştirdi.

Adayların yoğun ilgi gösterdiği sunumların ardından Üsküdar Üniversitesi Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Birimi uzmanları tarafından öğrencilere bölümlerle ilgili iş imkanları, alınan dersler, staj olanaklarına dair bilgi verildi.

Öğrenciler son olarak Diş Hekimliği ve Tıp Fakültesi laboratuvarları ve çalışma alanlarını ile kütüphaneyi ziyaret etti. Gezi sırasında öğrencilere Üsküdar Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Tayfun Gözler ve Laboratuvar Asistanı İpek Yüksel de eşlik etti.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)