TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'ndan Üsküdar İletişim’e iki ödül

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen “Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda” bir birincilik ve bir ikincilik ödülü kazanarak dereceye girdiler. 

2021-2022 eğitim öğretim yılında yaptıkları çalışmalar ile TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’na katılım sağlayan öğrenciler dört ana kategoride yarıştı. “Radyo Yayıncılığı”, “Görsel Yayıncılık”, “Dijital Yayıncılık” ve “İletişim Kampanyası” kategorisinde yarışan eserler Eylül ayında Seçici Kurul tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda belli oldu. Düzenlenen ödül töreninde ilan edilen derecelere göre Üsküdar İletişim’e bir birincilik ve bir ikincilik ödülü geldi.

Podcast dalında birincilik, internet sitesi dalında ise ikincilik ödülü Üsküdar’a

Dijital Yayıncılık Kategorisi Podcast Dalı’nda Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Salih Doğan ve Eylül Oruç, Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Hale Yaylalı’nın yaptığı ‘Bir Kuple Rock’ isimli projeleriyle birincilik ödülünün sahibi oldular.

Dijital Yayıncılık Kategorisi İnternet Sitesi Dalı’nda ise İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Zeynep Şahin ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü öğrencileri Gizem Altın ve Hayrunnisa Arıcı, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros Ntapiapis ve Dr. Öğr. Üyesi Didem Şahin Ceylan'ın danışmanlığında hazırladıkları Duymazdan Gelme’ isimli projeleriyle ikincilik ödülünü kazandılar.

19 üniversite de yarışmada ödül almaya hak kazandı!

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında Üsküdar Üniversitesi öğrencileri dışında Anadolu Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Bandırma Onyedi Mayıs Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Kırgızistan Manas Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi öğrencileri de ödül aldı.

Ödül takdiminin ardından program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)