Ürdün Kültür Ataşesi Üsküdar Üniversitesi’ni ziyaret etti

Ürdün Kültür Ataşesi Dr. Buthaina Alshare ve Ataşe Yardımcısı Ahmed Alqudah, Üsküdar Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk’un öncülüğünde düzenlenen toplantıya katılan ikili, Üsküdar Üniversitesi’nde eğitimlerine devam eden Ürdünlü öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantının ardından Ürdün- Türkiye iş birliğinin Üsküdar Üniversitesi aracılığıyla daha da geliştirileceğinin altı çizildi. 

Üsküdar Üniversitesi SKS Daire Başkanlığı’na bağlı Uluslararası Öğrenci İlişkileri Ofisi, Ürdün Kültür Ataşesi Dr. Buthaina Alshare ve Ataşe Yardımcısı Ahmed Alqudah’ı ağırladı. Ziyaret sırasında Ürdün ve Üsküdar Üniversitesi ilişkileri değerlendirildi. Düzenlenen toplantıya Üsküdar Üniversitesi’ni temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Uluslararası Öğrenci İlişkileri Ofisi Yöneticisi Dr. Gülcan Ayral, Uluslararası Öğrenci İlişkileri Uzmanları Viktorya Altınkaya ve Nur Efşan Akıncı ile Uluslararası Öğrenci Kayıt ve İletişim Ofisi Yöneticisi Dilbar Aliyeva katıldı.

Ürdünlü öğrenci temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, öğrenciler deneyim ve memnuniyetlerini belirtti. Ürdün – Türkiye ilişkilerinde Üsküdar Üniversitesi’nin önemi vurgulanırken; medya, bilim ve sağlık alanında iş birliğinin geliştirilebileceği konusunda karşılıklı temenniler dile getirildi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)