Malezyalı Heyet Üsküdar Üniversitesi ziyaret etti

Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra kurumundan gelen Malezyalı akademeyislerden oluşan heyet, Üsküdar Üniversitesine gezi ve ziyarette bulundu. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Özdemir’in moderatörlüğünü yaptığı görüşmeye İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Asil Özdoğru, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva Kökarslan, Sosyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ebulfez Süleymanlı, Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Elif Erhan, Genel Sekreter Selçuk Uysaler, Kurumsal İletişim Daire Başkanı Tahsin Aksu, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Peyman Jafari ve ekibi katılım sağladı. 

Karşılıklı geliştirilecek iş birlikleri değerlendirildi 

Senato toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Malezyalı heyetle öğrenci-öğretim elemanı değişim programları konusu ele alındı.

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi de tanıtılarak, karşılıklı geliştirilebilecek iş birlikleri değerlendirildi.

İş birliklerinin değerlendirilmesinin ardından Malezyalı heyete, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Özdemir tarafından plaket ile kitap takdimi gerçekleştirildi ve iş birliği yapılması için ön protokol imza töreni yapıldı.

Takdimin ardından Malezyalı heyete Üsküdar Üniversitesi kampüsleri gezdirilerek üniversite hakkında bilgiler verildi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)