Üsküdar ve Odesa Devlet Agrar Üniversitesi arasında işbirliği adımı…

Üsküdar Üniversitesi ve Ukrayna Odesa Devlet Agrar Üniversitesi arasında ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Rektör Yardımcısı Maletska Inna, Üsküdar Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Inna’ya eşlik etti. İki üniversite arasında projeler, iş birlikleri ve öğrenci değişimleri ile ilişkilerin geliştirilmesi hedefleniyor.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk’un başkanlığında bir araya gelen Senato ve Odesa Üniversitesi heyeti, planlanan projeler hakkında toplantı gerçekleştirdi.

İki üniversite arasında geliştirilmesi hedeflenen ilişkilerle bilimsel araştırma, etkinlik ve değişim programları gibi ortak çalışmaların artırılması ve böylece Ukrayna- Türkiye arasındaki daimî dostluk ilişkilerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Kurumlar arası ortak derslerin yapılmasını planlayan ekip bu kapsamda Üsküdar Üniversitesi laboratuvarları ve kampüslerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk’a Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığından, Uluslararası Tanıtım ve Pazarlama Yöneticisi Gizem Köksal ve Uluslararası Kayıt ve İletişim Yöneticisi Dilbar Aliyeva da eşlik etti.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)