Üsküdar Üniversitesi’nden Erciyes Üniversitesi’ne ziyaret

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk’un başkanlık ettiği heyet, Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü’nü ve üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Genom ve Kök Hücre Merkezi ile Nanoteknoloji Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

Üsküdar Üniversitesi heyeti, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı makamında ziyaret ederek üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Genom ve Kök Hücre Merkezi ile Nanoteknoloji Araştırma Merkezi ile ilgili bilgi aldılar.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Transgenik Hücre Teknolojileri ve Epigenetik Uygulama ve Araştırma Merkezi (TRGENMER) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Cihan Taştan, Üsküdar Üniversitesi Kök Hücre Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSKÖKMER) Müdürü Prof. Dr. Sevim Işık ve AR-GE, Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Özdemir ve Yenilik Politikaları Direktörü Meltem Bayraktar, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Genkök Müdürü Prof. Dr. Yusuf Özkul ile bir süre sohbet etti. Prof. Dr. Özkul ve Prof. Dr. Zühal Hamurcu Üsküdar Üniversitesi heyetiyle yakından ilgilenerek gün boyunca GENKÖK laboratuvarlarını gezdirdi ve gerçekleştirdikleri çalışmalarla alakalı heyetimizi ayrıntılı şekilde bilgilendirdi.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış görüşme sonrası kendisini ziyaret eden Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk’a plaket takdim etti.


 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)