Üsküdar Üniversitesi ve Universitas Gadjah Mada Arasındaki İlişkiler Geliştirilecek

Üsküdar Üniversitesi ve Endonezya Universitas Gadjah Madaarasında, İkili İş Birliği Anlaşması imzalandı. Anlaşma ile iki üniversite arasında bilimsel araştırma, etkinlik ve değişim programları gibi ortak çalışmaların artırılması ve böylece Endonezya - Türkiye arasındaki daimî dostluk ilişkilerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Üsküdar Üniversitesi akademik alamda iş birliği ve dostluk adımlarına bir yenisini daha ekledi. Endonezya Universitas Gadjah Mada ile imzalanan İkili İş Birliği Anlaşması ile iki üniversite arasında ilişkilerin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Universitas Gadjah Mada Psikoloji Fakültesi’nden Dr. Diana Setiyawati ve Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Dekanı Prof. Dr. İbrahim Özdemir arasında imzalanan İş Birliği sayesinde bilimsel araştırma, etkinlik ve değişim programları gibi ortak çalışmaların nitelik ve nicelik olarak artırmasının hedeflendiği aktarıldı. Ayrıca anlaşmanın Endonezya ve Türkiye arasındaki daimî dostluk ilişkilerine katkı sağlayacağı düşünülüyor.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)