Bosna Heyeti’nden Üsküdar’a Ziyaret

Bosna-Hersek İstanbul Başkonsolosu Siniša Mihailović ve Teknoloji Mühendisleri Derneği temsilcileri bugün Üsküdar Üniversitesi’ni ziyarette bulundu. Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çerezci’nin katılım sağladığı görüşmede Bosna eğitim kurumları ile ilişkilerin geliştirilmesi, öğrenci değişimi, kabulü ve ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler ele alındı. 

Üsküdar Üniversitesi uluslararası işbirliği görüşmelerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Üsküdar’ın ziyaretçileri vardı.

Bosna-Hersek İstanbul Başkonsolosu Siniša Mihailović ve Teknoloji Mühendisleri Derneği temsilcileri Üsküdar Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çerezci ile bir araya gelen heyet; Bosna eğitim kurumları ile ilişkilerin geliştirilmesi, öğrenci değişimi, kabulü ve ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeleri ele aldı.

Moleküler Biyoloji ve Genetik, Adli Bilimler ve Gıda Teknolojileri alanlarında öncülük eden Üsküdar Üniversitesi laboratuvarlarının ziyaretinden sonra Bosna-Hersek heyetine Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitapları takdim edildi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)