Üsküdar Üniversitesi öğrencileri iftar programında buluştu

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri iftar programında bir araya geldi. Hürriyet ve Adalet Kulübünün düzenlediği programda yüzlerce Üsküdarlı aynı masa etrafında oruçlarını açtı. Programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

Hürriyet ve Adalet Kulübünün Çarşı Yerleşke bahçesinde düzenlediği iftar programında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka, Genel Sekreter Selçuk Uysaler,  akademik ve idari personelle birlikte çok sayıda öğrenci bir araya geldi.

Prof. Dr. Zelka; “Ramazan deyince aklıma ilk gelen husus heyecan oluyor”

Öğrencilerin müzik dinletisi de sunduğu programda söz alan Üsküdar Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka Ramazan’ın önemine ilişkin paylaşımlarda bulundu. Ramazan ayında bu anlamlı buluşmayı düzenleyenlere ve katılan herkese teşekkürlerini ileterek konuşmasına başlayan Zelka; “Ramazan deyince aklıma ilk gelen husus heyecan oluyor. Çoktandır yaşamadığım heyecanı burada şu anda yaşamış oluyoruz. Bu duyguyu uzun yıllar sonra bana tekrar yaşatan hem kulüp başkanımız hem kulüp üyelerine ve bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öğrenci kulübümüzün bu etkinliği öğrenci odaklı olarak gerçekleştiriyor olmaları öğrencilerimize verilen önemin ayrı bir göstergesidir.” ifadelerini kullandı.

Hilmi Türkmen; “İyi ki Üsküdar var, İyi ki Üsküdar Üniversite var”

Birlikte iftar masasında olduklarından mutluluk duyduğunu dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen; “Bu mübarek ramazan akşamında sizlerle bizleri buluşturan Allah’ımıza şükrediyoruz. Bu güzel organizasyon için kulübümüze, kulübümüzün sevgili başkanına ve ekibine teşekkür ediyoruz. Üniversitemizin rektörüne, hocalarına teşekkür ediyoruz ve bu güzel günde soframızı şenlendirdiniz, Allah da sizlerin geleceğini şenlendirsin, geleceğiniz aydınlık olsun şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum. İyi ki Üsküdar var, İyi ki Üsküdar Üniversitesi var.” dedi.

Öğrenciler, okunan ezan ile birlikte iftarlarını açtı. Mezun öğrencilerin de katıldığı iftar buluşmasında öğrenciler bir birleriyle uzun uzun hasret de giderdi.

 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)