Görsel İletişim Tasarımı Öğrencilerinden Uluslararası Başarı

Ödüllerin bir yapay zeka tarafından verildiği, dünyanın ilk ve tek uluslararası nitelikteki Webawards.com yarışmasının kazananları belli oldu. Yaratıcı ve özgün web site projelerinin ödüllendirildiği yarışmada, Üsküdar Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı 3. sınıf öğrencisi Tarık Can Sandal, ortağı Caner Ercan ile kurdukları LotPixel.com isimli web sitesi ile “Red Carpet (kırmızı halı)” ödülüne layık görüldü. 

“Ödülü içerik bakımından özgün ve yaratıcı olduğumuz için alabildik”

Kazandıkları web sitesi ödülünü içerik bakımından özgün ve yaratıcı olmalarından kaynaklı aldıklarını dile getiren Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencisi Tarık Can Sandal; “Sonrasında da özgünlük, tasarım, kalite ve içerik mükemmelliği sayesinde günün ‘Red Carpet (kırmızı halı)’ ödülüne layık görüldük.” ifadelerini kullandı.

“Kullanıcılar zamandan ve iş gücünden tasarruf edebilecekler”

Web sitesinin işleyişi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Tarık Can Sandal; “3D model tasarımcılar, 3d artistler, CGI artistler, film ve animasyon sektörü gibi büyük bir yelpazeye kullanıma hazır olarak hızlıca kullanabilecekleri ürünler üretip ücretli ve ücretsiz seçenekler halinde sunuyoruz. Kullanıcılar bunları direkt sürükle bırak mantığıyla kullandıkları için zamandan ve iş gücünden tasarruf edebilecekler.” şeklinde konuştu.

Çok çalışmanın ve inanmanın başarısı!

Kurduğu web sitesinde bilim ve teknolojiyi insanların yararına dönüştürmeyi amaçladığını belirten Üsküdar Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı 3. sınıf öğrencisi Tarık Can Sandal henüz üniversite hayatının ortasında kendi alanlarının dışına çıkıp mühendislik ve tasarıma ilgi duyarak kendini geliştirmeyi hedeflerken, her zaman çok çalışmanın ve inanmanın başarı getireceğine inandığını belirtti.

 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)