Prof. Dr. Tarhan’ın hayatını kaleme alan Leyla Yıldız’a başarı belgesi…

Sakarya’da edebiyat öğretmeni olarak görev yapan eğitimci-yazar Leyla Yıldız, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın biyografisini kaleme aldı. “Nevzat Tarhan İhlâlden İkbâle Var Olmanın Retoriği” ismiyle 5 Şubat Yayınları’ndan çıkan eser iki cilt halinde yayımlanırken, Tarhan’ın hayatı, çağının sosyal ve siyasi atmosferi, mücadeleleri ve ortaya koyduğu çalışmalar kitapta etraflıca değerlendirildi. Yazar Leyla Yıldız, çalışmalarından ötürü Adapazarı Kaymakamlığı tarafından başarı belgesi taltif edildi.  

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı konu alan iki ciltlik “İhtilâlden İkbale Var Olmanın Retoriği” adlı iki ciltten oluşan biyografi kitabıyla dikkatleri çeken eğitim-yazar Leyla Yıldız, çalışmalarıyla takdir topluyor.

Yazar Yıldız’a başarı belgesi…

Yazar Leyla Yıldız’a başarı belgesi takdim edildi. Yıldız bunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İki ciltlik ‘İhtilâlden İkbale Var Olmanın Retoriği’ adlı biyografi kitabımla bizzat ilgilenen Sayın Valimize ve bu kitabımdan dolayı beni başarı belgesiyle taltif eden Sayın Adapazarı Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yıl aldığım belgeler arasında benim için mânâ arz eden bir belge oldu.” İfadeleri ile duyurdu.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)