“Değişim Benden Başlar” Projesi kapsamında 6’ıncı seminer gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi, Üsküdar Kaymakamlığı, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen “Değişim Benden Başlar - Sosyal Medya Farkındalığı Projesi” kapsamında altıncı seminer olarak Zeynep Kamil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. Proje koordinatörü Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal öğrencilere bilinçli sosyal medya kullanımı ve medya okuryazarlığına ilişkin önemli paylaşımlarda bulundu. 

Üsküdar’da eğitim gören 1500 lise öğrencisine sosyal medya okuryazarlığı becerisi kazandırılmasının hedeflendiği “Değişim Benden Başlar- Sosyal Medya Farkındalığı Projesi” kapsamında proje ortakları, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Proje kapsamında altıncı seminer olarak Zeynep Kamil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelindi. Proje koordinatörü Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal, seminerde sosyal medya okuryazarlığı ve sosyal medyayı bilinçli kullanmak başlığında önemli paylaşımlarda bulundu.

Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Biriminden Kurumsal İletişim Uzmanı Canan Ekmekçioğlu’ da seminere eşlik ederek, Ünal ile birlikte öğrencilere bilgi aktarımında bulundu.

Bilgi aktarımının ardından soru-cevap şeklinde ilerleyen programa yüzün üzerinde öğrenci katılım sağladı.

Daha sonra öğrencilere Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın “Bilinçli Genç Olmak” kitabı ve Üsküdar Üniversitesi tanıtım kiti hediye edildi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)