SHMYO Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan ile Müdür yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Salih Tuncay, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Karasakal’ın yanı sıra SHMYO bünyesinde yer alan tüm öğretim elemanları ve SHMYO sekreterliği katıldı. Akademik kadronun katılımıyla yapılan toplantıda planlanan, yapım süreci tamamlanan akademik çalışmalar (proje, yayın, kitap çalışmaları) ve bu çalışmaların artmasına yönelik yapılması gerekenler konuşuldu.  

 Akademik Kurul Toplantısında tamamlanan güz döneminin öz değerlendirilmesi ve Bahar dönemi hazırlıkları SHMYO Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan tarafından sunum şeklinde anlatıldı. Sunum içeriğinde proje, yayın, kitap çalışmaları gibi bilimsel araştırmaların verileri paylaşılırken aynı zamanda bu çalışmaların artmasına yönelik nelerin planladığına dair süreçlerden de bahsedildi.

SHMYO etkinlik listeleri ve planlamaları hakkında bilgiler verildi

Toplantıda, SHMYO’nun Çift Anadal Program listeleri ve mevcut programlarda ki öğrenci sayıları değerlendirildi. Öğrencilerimizin gerek sağlık sektörü içerisinde ki kişilerle gerekse farklı bilimsel konularla buluşmasına imkân tanıyan SHMYO etkinlik listeleri ve planlamaları hakkında bilgiler verildi.

İdari ve akademik kadronun katılım sağladığı bu toplantıda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun güncel durumu Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk tarafından detaylıca değerlendirildi.

Akademik Kurul Toplantısı, öğretim elemanlarının dilek ve temennilerini belirtmeleri ile sona erdi.

 

 

 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)