İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde duygulu görev teslim töreni…

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, görevini Prof. Dr. İbrahim Özdemir’e devretti. Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşkesi Sokrates Salonunda gerçekleşen devir teslim törenine Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile çok sayıda akademisyen katıldı. Tarhan, 3 buçuk yıldır İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’a özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerini iletirken görevi devralan Prof. Dr. İbrahim Özdemir’i de tebrik ederek, başarılar diledi.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Gönül bağımız dostça devam edecek…”

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, birlikte çalışmalar yaptığı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’a teşekkürlerini şu sözlerle dile getirdi; “Deniz hanım gerçekten de burada bulunduğu sürede üniversitemize çok şey kattı. Çok güzel bir iz bıraktı, katkılarıyla gerçekten müthiş bir zenginlik verdi üniversitemize. Kendisine ciddi bir teşekkürümüz var. Gönül bağımız dostça belirli bir biçimde karşılıklı devam edecektir. Tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan: “Sevgimiz baki kalacak ve çalışmaya da devam edeceğiz.”

Rektör Danışmanı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ise; “Ben gözüm arkada kalmadan gitmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her zaman böyle olmaz, İbrahim hoca benim çok uzun zamandır tanıdığım birisidir. Aynı dönemlerde rektörlük yaptık kendisiyle. Hem akademik yeteneklerini hem yöneticiliğine, hem insanlığına, kalitesine sonuna kadar güveniyorum. Hep beraber inşa ettiğimiz bu sevgi dolu karşılıklı güven esasına dayalı uyumlu birlikteliğe hiçbir zeval gelmeden sistemin yürüyeceğinden eminim. Herkesten önce ben Nevzat hocaya teşekkür etmek istiyorum. Ayrılan herkes hocamıza teşekkür eder. Kendisi çok özel bir insan. Hepimize hocalık yapıyor, yol gösteriyor. Burada hep beraber güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevgimiz baki kalacak ve çalışmaya da devam edeceğiz.”

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin yeni dekanı olarak görevi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ dan teslim alan Prof. Dr. İbrahim Özdemir de Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’a her zaman değer verileceğini ve fikir alışverişlerinin asla bitmeyeceğini belirtti.  

Görev devir teslim töreninde Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’a Üsküdar Üniversitesinde bugüne kadar yaptığı katkılarından ötürü plaket ve çiçek takdiminde bulunuldu.

Görev devir teslim töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)