94 ülkeden 3 bin 500’den fazla öğrenci Üsküdar’da eğitim görüyor…

Üsküdar Üniversitesi, son 2 yılda ABD, Almanya, İsviçre, İngiltere, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Fransa, Hollanda ve Yunanistan’ın da aralarında bulunduğu 6 kıtadan 94 farklı ülkeden 3 bin 500’ü aşan uluslararası öğrenciye eğitim olanağı sunuyor. Yükseköğretimde ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etme hedefiyle ilerleyen Üsküdar Üniversitesi, en fazla uluslararası öğrenciye sahip 4’üncü üniversite olma ayrıcalığını da taşıyor. 

Üsküdar Üniversitesi küresel anlamda da başarılara imza atıyor.

Önlisans, Lisans ve Yüksek Lisans eğitimde özgün müfredatıyla dikkat çeken Üsküdar Üniversitesi uluslararası öğrencilerin de ilgi odağı oluyor.

En fazla uluslararası öğrencisine sahip 4. üniversite

Hizmet İhracatçılar Birliği (HİB) 2020 yılı şampiyonları listesinin Eğitim Hizmetleri kategorisinde 4’üncülüğü elde eden Üsküdar Üniversitesi 3 bin 500’ün üzerinde uluslararası öğrenciye kapılarını açıyor.

Son 2 yılda ABD, Almanya, İsviçre, İngiltere, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Fransa, Hollanda ve Yunanistan’ın da aralarında bulunduğu 6 kıtadan 94 farklı ülkeden uluslararası öğrenci eğitimlerine Üsküdar Üniversitesinde devam ediyor. 

Jaferi: “Yükseköğretimde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etme hedefimizle ilerliyoruz…”

Üsküdar Üniversitesi uluslararası alanda attığı önemli adımlarla Türkiye Yükseköğretimini dünyada en iyi şekilde temsil etme hedefi doğrultusunda hızla ve güvenle ilerlediklerini belirten Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Peyman Jaferi, “91 kurum ve 367 akademik bölüm ile anlaşması bulunan Üsküdar Üniversitesi, her yıl birçok öğrenci, öğretim görevlisi ve idari personele ev sahipliği yapıyor. Kurum mensuplarına yurt dışında birçok staj, öğrenim ve eğitim imkânı da sağlıyor.” dedi. 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)