Üsküdar'dan Çifte Galibiyet

Üsküdar Üniversitesi Erkek Futbol ve Basketbol takımları Üniversiteler Arası Futbol ve Basketbol Liginde rakiplerini geride bırakarak çifte galibiyete imza attı. Üniversiteler Arası Futbol turnuvasında ilk maçında Yeni Yüzyıl Üniversitesi ile karşı karşıya gelen ve 10-0 gibi ezici bir galibiyete imza atan Üsküdarlılar, İstanbul Kültür Üniversitesi ile oynadıkları Üniversiteler arası Basketbol Liginde 112-64 gibi net bir skorla rakiplerini geride bıraktı.  

Üniversite Sporları Federasyonu bünyesinde düzenlenen ligde C grubunda Üsküdar Üniversitesi Erkek Futbol Takımı, Örnektepe Stadı'nda oynanan mücadelede İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ile karşılaştı. Rakibine karşı maç başından yaptığı atak ve sahaya koyduğu iyi futbol ile 10-0 gibi bir skorla grubunda 3 puanın sahibi oldu.

Haftaya yapılması planlanan maç öncesi Üsküdar Üniversitesi’nden aldığı mağlubiyetin yaralarını sarmak isteyen İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Kanlıca Stadı'nda Özyeğin Üniversitesi’nden puan ve puanlar almaya çalışacak. Aynı günde oynanacak mücadelede Üsküdar Üniversitesi ise İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu futbol takımı ile kozlarını paylaşacak. Üsküdar Üniversitesi’nin ilk yarıda gruptaki son mücadelesi ise Doğuş Üniversitesi ile olacak. Son 2 haftada puan ve puanlar çıkarması halinde gruptan çıkması beklenen Üsküdar Üniversitesi Erkek Futbol Takımımız, bir sonraki tur için rakiplerini çekilecek kurada bekleyecek.

Üsküdar Üniversitesi ezici bir galibiyet aldı

Üniversiteler arası Erkek Basketbol liginde gösterdiği başarı ile çifte galibiyet heyecanı yaşatan Üsküdarlılar ilk maçında İstanbul Kültür Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi Spor Salonunda karşı karşıya geldi. Üsküdar Üniversitesi Erkek Basketbol takımı İstanbul Kültür Üniversitesi'ne karşı 112-64 skorla rahat bir galibiyet aldı.

Üsküdar Erkek Basketbol takımı ilk yarı sergilediği performansla 44 sayı atarken İstanbul Kültür Üniversitesi 27 sayı ile ilk yarıyı kapattı. İkinci yarının başlamasıyla ilk yarıdan daha üstün bir performans sergileyen Üsküdar Üniversitesi Basketbol takımı 112 sayı atarak büyük bir fark ile maçı bitirdi.

Üsküdar Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı gruptaki 2. maçını 20 Aralık 2021 Pazartesi Günü Saat:12.30'da Yıldız Teknik Üniversitesi'yle YTÜ Spor Salonunda oynayacak.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)