Üsküdarlı Öğrencilerden Başkan Türkmen’e Teşekkür Ziyareti

Üniversite öğrencilerine doğalgaz fatura desteğiyle bir anda Türkiye’nin gündemine gelen Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen’in ziyaretçileri Üsküdar Üniversitesi öğrencileri oldu. Konsey öncülüğündeki Üsküdarlı öğrenciler, Başkan Hilmi Türkmen’e destekleri için öğrenciler adına teşekkür etti. Üsküdarlı öğrenciler Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan seti de Başkan Türkmen’e takdim etti. 

Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen'in ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerinin Aralık, Ocak, Şubat ve Mart doğalgaz faturalarının belediye tarafından karşılanacağı müjdesi başta Üsküdar olmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafından takdirle karşılandı. Başkanlık bu alandaki desteklerini başlattı.

Türkiye’nin takdirle karşılanan girişimi üzerine Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Konseyi başkanı, üyeleri ve beraberindeki öğrenciler Başkan Türkmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Üsküdar Üniversitesi Genel Sekteri Selçuk Uysaler de eşlik etti.

Öğrenciler doğalgaz desteği ve öğrenciler için yaptığı tüm çalışmalar için başkan ve heyetine teşekkür etti.

Başkandan Yeni Müjde!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, öğrencilere yapılan bu hizmetin çok beğenilip, kabul gördüğünü aktardı. Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinin kendilerini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkmen şu değerlendirmelerde bulundu: “Doğalgaz faturası projemiz de kabul gördü ve çok beğeni aldı. Biz Üsküdar’da yaşlılara, engellilere, ihtiyaç sahiplerine çok yardım projeleri yapıyoruz. Dedik ki, öğrencilere de bir şeyler yapalım. Üsküdar bir öğrenci şehri. Öğrenci için doğalgaz faturaları fazla geliyor. Bizde destek olmak istedik. İkametgâh, öğrenci belgesi ve fatura yeterli bunun için. Tüm öğrenciler başvurabilir. Bunlara ek olarak gençlere bir müjdemiz daha var. İki tane daha Nevmekân açıyoruz.” dedi.

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri daha sonra Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer öncülüğünde belediye içerisinde yeni açılan kütüphaneyi gezdi.  Öğrenciler daha sonra Atölye Üsküdar Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’ni gezdi.  

Gezinin ardından Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, Başkan Av. Hilmi Türkmen’e yanlarında getirdikleri Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan seti hediye etti.

 

 Türkmen de öğrencilere hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)