Prof. Dr. Nazife Güngör Sedat Simavi Ödülleri Jürisinde…

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Sedat Simavi Ödülleri’nde Radyo ve Televizyon Ödülleri Seçici Kurulu jürileri arasında yer aldı. TGC 2021 Sedat Simavi Ödülleri’ne değer görülen gazeteci, karikatürist, edebiyat, spor ve bilim insanlarına verilecek ödüller açıklandı.

11 Aralık 1953’de yaşamını yitiren TGC Kurucu Başkanı Sedat Simavi adına 45 yıldan bu yana sürdürülen ödüller; gazetecilik, televizyon, radyo, karikatür, edebiyat, sosyal bilimler, fen bilimleri, sağlık bilimleri ve spor alanlarında veriliyor. 2021 Sedat Simavi Ödülleri’nde gazetecilik alanında Canan Coşkun, Radyo ödülü Gülay Oktar, Televizyon alanında Barış Kaya ve Mehmet Akif Balıkçıoğlu, Karikatür’de Hilal Özcan, Sosyal Bilimler Ödülü Doç. Dr. Murat Burgaç, Fen Bilimleri alanında Doç. Dr. Alper Uzun, Sağlık Bilimleri Ödülü Doç. Dr. Tuğba Bağcı Önder ve son olarak Spor ödülünün sahibi Mete Gazoz Oldu.

Radyo ve Televizyon Ödülleri Seçici Kurulu’nun yedi jüri üyesinden biri olan Prof. Dr. Nazife Güngör, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlık görevinin yanı sıra medya ve iletişim alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Üsküdar Üniversitesi yayınlarından olan Etkileşim Dergisi’nin Yazı İşleri Müdürü olan Güngör’ün iletişim alanında yayınlanmış birçok kitap ve makale çalışması da bulunuyor.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)