Prof. Dr. Sevil Atasoy farklı şehirlerde okurlarıyla buluşuyor

Kaleme aldığı kitapları, konferans, seminer ve katıldığı televizyon programlarıyla Türkiye’nin sevilen ismi Prof. Dr. Sevil Atasoy Türkiye’nin birçok bölgesinde düzenlenen okur-yazar buluşmaları kapsamında sevenleriyle bir araya geliyor.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) Üyesi olan Prof. Dr. Sevil Atasoy birden fazla ilde okurlarıyla buluşuyor. Kitap fuarları, söyleşiler ve imza günlerine katılan Atasoy’a okurları yoğun ilgi gösteriyor.


Prof. Dr. Atasoy’a kitaplarını imzalatmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu

Uzun yıllar kriminoloji ve adli tıp dünyasında çalışan ve Türkiye'nin sayılı uzmanlarından biri olan Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, özellikle mesleki tecrübe ve hikâyelerini paylaştığı kitaplarıyla Türkiye’nin birçok ilinde yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Okurları önce kitaplarını imzalatıyor, sonra da hatıra fotoğrafı da çektiriyor.

Kitap günleri devam ediyor!

Prof. Dr. Sevil Atasoy, şimdiye kadar 25 Eylül Bornova-İzmir Kitap günleri, 7 Ekim İstanbul Bioexpo Fuarı, 9 Ekim Antep Şahinbey Kitap Günlerinde ve 16 Ekim Antalya Kitap Fuarında okurlarıyla bir araya geldi. Önümüzdeki günlerde ise 24 Ekim Konya Kitap Günlerinde okurlarıyla bir arada olacak.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)