Tercih Tanıtım Günlerinin Yorgunluğu Akşam Yemeğinde Atıldı

Yoğun geçen tercih tanıtım günlerini geride bırakan Üsküdar Üniversitesi, akademik ve idari kadrosu ile üniversitenin bilinen yüzleri sarı tişörtlüler, Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesinin bahçesinde akşam yemeğinde bir araya geldi.


#GerçekBirÜniversite mottosuyla başarılı bir tercih ve tanıtım dönemi geçiren #ÜsküdarÜniversitesi bu yıl da on binlerce adaya dokundu.

30 Temmuz’da başlayan Üsküdar Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 20 Ağustos’ta sona erdi. Bu süreçte yoğun bir maraton dönemini geride bırakan, aday öğrencilere ve velilere özveriyle danışmanlık yapan akademik ve idari personeller ile sarı tişörtlüler tercih ve tanıtım günleri final yemeğinde bir araya geldi.

“Yerleşkelerimize gelemeyen aday öğrencilerimiz için sanal tur imkânları sağlandı”

Adaylar yoğun pandemi tedbirleri altında üniversitenin yerleşkelerini gezerek laboratuvar ve tüm lokasyonları inceleyerek üniversiteyi yakından tanıma imkânı buldu. Bu süreçte Üsküdar Üniversitesine gelen çok sayıda aday doğru tercih, doğru kariyer ve doğru bölüm seçme konusunda akademik, idari kadro ve sarı tişörtlüler bu yolda geleceklerini planlama noktasında birçok yardım aldı. Yerleşkelerimize gelemeyen aday öğrencilerimize ise sarı tişörtlüler tarafından çevrimiçi iletişim merkezi ve sanal tur imkânları sağlandı.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)