Üsküdar Aday Buluşmaları Devam Ediyor…

Üsküdar Üniversitesi akademisyenleri lise öğrencileriyle buluşmayı sürdürüyor. Hafta boyunca gerçekleşen online etkinliklerde akademisyenler, sınava hazırlanan öğrencilere üniversite bölümleri ve kariyer planlamasına ilişkin bilgiler verdi. 


 

 Pazartesi günü düzenlenen çevrimiçi etkinlikte Üsküdar Sınav Koleji öğrencileri;  Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinden Araş. Gör. Fatma Betül Akyol’un Bilgisayar Mühendisliği bölümü tanıtım sunumunu, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinden Araş. Gör. İrem Gülfem Albayrak’ın Moleküler Biyoloji Genetik bölümü tanıtım sunumunu ve son olarak da Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinden Araş. Gör. Fatma Serra Çiftçi’nin Endüstri Mühendisliği bölümü tanıtım sunumunu dinledi.

Perşembe günü gerçekleşen etkinlikte ise İletişim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Cihan Becan Reklamcılık bölümü, Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Feride Zeynep Güder Yeni Medya ve İletişim bölümü, Tarih Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Uygar Aydemir Tarih bölümü hakkında Üsküdar Koleji öğrencilerini bilgilendirdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)