Lise Buluşmaları Devam Ediyor

Üsküdar Üniversitesi akademisyenleri lise öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor. Hafta boyunca gerçekleşen online etkinliklerde akademisyenler, sınava hazırlanan öğrencileri üniversite bölümleri ve kariyer planlamasına ilişkin bilgilendirirken, veliler için de sunumlar gerçekleştirdi. 


Doğru Cevap Eğitim Kurumları velileri için düzenlenen haftanın ilk etkinliğinde, Sosyoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Aydın Öztürk “Pandemide veli eğitimi” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Yazılım Mühendisliği bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe Ballı ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Fatma Betül Akyol, Bağcılar Abdurrahman Nermin Bilimli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için yazılım mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği bölümleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Öğr. Gör. Ömer Faruk Karasakal, Halit Armay Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Mediha Engizer Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi.

Hayriye Dursun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine hemşirelik ve beslenme diyetetik bölümlerini tanıtan Hemşirelik Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Elçin Babaoğlu ile Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Araş. Gör. Ekin Çevik, sunumlarının ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Laboratuvar Teknolojisi Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Özkan Oktay, Bülent Akarcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hakkında bilgilendirdi.

Sosyoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Aydın Öztürk bu hafta gerçekleştirdiği ikinci sunumunda Tuzla Kale Koleji velileri için “Veli Tutumları” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.  

Haftanın son tanıtımında ise Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gökser Gökçay ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Selin Dingiloğlu, Çankırı Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü hakkında bilgi verdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)