Üsküdar Üniversitesi Akademisyenleri Liseli Gençlerle Buluştu

Farklı liselerden birçok öğrenciyle, online olarak bir araya gelen Üsküdar Üniversitesi akademisyenleri ve uzmanları, sınava hazırlanan öğrencileri üniversite bölümleri ve kariyer planlamasına ilişkin bilgilendirdi.


Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Ömer Faruk Karasakal ile İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Duygu Deniz, Özel 112 Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine önce Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu genel hatlarıyla tanıttı ardından ise İlk Acil Yardım bölümüyle ilgili bilgiler verdi.

Sosyoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Aydın Öztürk ise Etiler Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştuğu etkinlikte “Uzaktan Eğitim Döneminde Aile İçi İletişim” konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

 Rauf Denktaş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle Çocuk Gelişim bölümünün merak edilen tüm yönlerini paylaşan Çocuk Gelişimi Bölümü Program Başkanı Müge Çolakoğlu Özer, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hakkında da bilgi verdi.

Fatih Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Sosyal Güvenlik Program Başkanı Orse Demirel hem kendi bölümü hem de Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hakkında gençlere bilgilendirmede bulundu.

Tercih Tanıtım Uzmanı Ertuğrul Tut ise Erdem Koleji öğrencileriyle bir araya geldiği etkinlikte Üsküdar Üniversitesi’nin genel olarak tanıtıldığı bir sunum gerçekleştirdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)