Prof. Dr. Muhsin Konuk, Uluslararası İnovasyon ve Girişimcilik Zirvesine Katıldı!

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Bilim Sen Ol Platformu tarafından ikincisi gerçekleştirilen “Uluslararası İnovasyon ve Girişimcilik Zirvesi” ne katıldı. 


“Bilimi Sevmeyen Çocuk Kalmasın” sloganıyla yola çıkan Bilim Sen Ol Platformu tarafından düzenlenen zirve, Teknoloji ve İnsan Kolejleri (TİNK) ev sahipliğinde online olarak gerçekleşti.

Konuşmacıların fiziksel katılım sağladığı etkinliğe katılan birçok yerli ve yabancı iş insanı, akademisyen, bilim insanı ve girişimci gençlerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Açılışı Bilim Sen Ol Platformu Kurucusu Uluslararası Balkan Üniversitesi öğrencisi Emirhan Belli tarafından gerçekleştirilen zirvede söz alan Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektör Danışmanı Fahri Karaman, girişimci gençlere daima destek vereceğini dile getirdi.

Prof. Dr. Konuk, genç girişimcilerle bir araya geldi

Zirvede genç girişimcilere bilgilerini aktaran Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk ise “Bireyselleşmiş Tıp” konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Etkinliğe ayrıca; Genç Başarı Eğitim Vakfı Türkiye Genel Müdürü Üretken Akademi kurucusu Kadircan Kırkoyun, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı İŞ Geliştirme ve Gönüllü Koordinatörü İrem Bayraktar, Tink Kolejleri Kurucusu Zeynep Dereli, MIT Sloan- Harvard Tıp Fakültesi ortaklığında hazırlanan Sağlık İnovasyonu programına Türkiye’den seçilen tek kişi Şevval Karadağ, Dünya Sürdürülebilir Enstitüsü Başkanı Gökhan Yıldırım katıldı.

Zirvenin ikinci gününde ise CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk canlı yayınla etkinliğe katılarak kendisini izleyen binlerce gence tavsiyelerde bulundu.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)