Yeni Konsey Başkan ve Üyeleri Senato Toplantılarına Katıldı!

Demokratik bir süreçte konsey seçimlerini tamamlayan Üsküdar Üniversitesi’nin yeni konsey başkan ve üyeleri, ilk senato toplantılarına katıldı. Senato üyeleriyle tanışan konsey, yeni dönemde hedeflerini, planlarını anlattı. 


Üsküdar Üniversitesi senato üyeleri, yeni konsey başkan ve üyeleriyle bir araya geldi.

Pandemi tedbirleri kapsamında online gerçekleştirilen toplantıya, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka ile birlikte senato üyeleri katıldı.

Çiçeği burnunda Öğrenci Konsey yeni Başkanı Emine Sıla Kanat, Başkan Yardımcısı Zehra Zelka, Etkinlik Sorumlusu Elif Ilgaz, Medya ve İletişim Sorumlusu İbrahim Bahçekapılı, Sosyal İşler Sorumlusu Canan Demirbaş ile Eğitim Sorumlusu Zeynep Omaç senato üyeleriyle tanıştı.

Tarhan’dan demokratik seçim vurgusu!

Üsküdar Üniversitesinde eleştirilebilirlik, özgürlükçülük, çoğulculuk ve katılımcılık ilkeleri ışığında özgür bir üniversite ortamı sunduklarını ifade eden Prof. Dr. Nevzat Tarhan, demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimlerin ardından göreve yeni gelen başkan ve üyelerini tebrik etti.

Senato üyelerini bilgilendirdiler!

Toplantıda, yeni konsey üyeleri senato üyeleriyle tanışırken, görev sürelerince hedef ve çalışmalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)