Üsküdar Üniversitesi Aday Öğrencileri Bilgilendirmeye Devam Ediyor

Üsküdar Üniversitesi Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri koordinatörlüğünde gerçekleştirilen online seminer ile öğrencileri kariyer ve meslek tanıtımları konusunda bilgilendiriyor. Farklı alanlara yönelik geniş yelpazedeki bölüm ve programlara ilişkin adayların sorularının yanıtlandığı buluşmalarda öğrencilere bu hafta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Sağlık Bilimleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakülteleri tanıtıldı.

Meslek tanıtımları gerçekleştirildi

Öğrencilerin kariyerlerine yönelik çalışmalarına devam eden Üsküdar Üniversitesi fijital üniversite anlayışıyla online meslek tanıtım buluşmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bilyön Koleji, Zonguldak Devrek Anadolu Lisesi, ODTÜ Geliştirme Vakfı Kocaeli Okulları, Sabri çalışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ümraniye Era Koleji aday öğrencilerine meslek tanıtımları gerçekleştirildi.

SHMYO Tanıtıldı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Faruk Karasakal adaylara Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda yer alan programlar ile ilgili bilgilendirme yaparken, Öğr. Gör. Selen Akçay Gıda Teknolojisi, Öğr. Gör. Eyser Kılıç Boz Biyomedikal Cihaz Teknolojisini, Öğr. Gör. Müge Çolakoğlu Özer Çocuk Gelişimini, Dr. Öğr. Üyesi Öznur Karaoğlu Sağlık Kurumları İşletmeciliğini anlattı.

Mühendislik ve Sağlık Bilimleri Bölümleri Anlatıldı 

Öte yandan, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Apaydın öğrencilere Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünü anlatırken, Prof. Dr. Tunç Çatal Moleküler Biyoloji ve Genetik, Dr. Öğr. Üyesi Uğur Çini Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Dr. Öğr. Üyesi Murat Anlı Endüstri Mühendisliği, Arş. Gör. Mina Gök Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümleri, Berfin Demirci de Ergoterapi, bölümlerini anlattı.

İkinci dönemde de devam edecek

Üniversitenin sağladığı eğitim imkânları, mezuniyet sonrası iş olanakları hakkında öğrencilere detaylı bilgi verilen buluşmalar eğitim öğretim yılının ikinci döneminde de devam edecek.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)