Ergoterapi ile 2021’e Pozitif Uyum Etkinliği Gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü öğrencileri ve Ergoterapide Pozitif Uyum Kulübünün birlikte düzenlediği “Ergoterapi ile 2021’e Pozitif Uyum Etkinliği” gerçekleştirildi. Etkinliğin sunumunu Ergoterapi öğrencileri Berkay Karpuz ve Şevval Ateş yaptı.  Zoom üzerinden gerçekleşen etkinlikte keyifli anlar yaşandı.

Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda Asqarova’nın öncülüğünde düzenlenen etkinlikte ergoterapide pozitif uyum ele alındı. Etkinliğin açılış konuşmasını Ergoterapi Bölümü 4.’üncü sınıf öğrencisi ve Ergoterapi Bölümü temsilcisi Berkay Karpuz yaptı. Ardından Ergoterapide Pozitif Uyum Kulübü başkanı Şevval Ateş de konuşmasını gerçekleştirdi.

Ergoterapi Bölümü öğrencileri konuşmalarını gerçekleştirdi”

Etkinlikte aynı zamanda Ergoterapi Bölümü, 2’nci sınıf öğrencisi Ülkü Nur Erdem, 3’üncü sınıf öğrencisi Ayşe Metin ve 4’üncü sınıf öğrencisi Eda Gülsüm de konuşmalarını gerçekleştirerek Ergoterapi Bölümü öğrencilerine yeni yılda mutluluk, sağlık, pozitiflik ve başarı diledi.

Ergoterapi mezunları Uzm. Psk. ve Erg.  Burak Çebi ve Erg. İsa Kör öğrencilere yeni yıl için bazı tavsiyelerde bulundu. Açılış konuşmalarının ardından Ergoterapi Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından “Senden Daha Güzel Şarkısı” seslendirildi. Hemen arkasından 1. sınıf öğrencileri yeni yıl dileklerinde bulundu.

2’nci sınıf öğrencilerinden oluşan Ergoterapide Pozitif Uyum Klubü “Emojilerle Şarkı Bulma Yarışması”, “Ergoterapi Hakkında Sorular” adlı yarışma “İşaret Dili ile Yeni Yıl Dileği”, “Neler Oluyor Hayatta Şarkısı” ve “1 Yılda Yılbaşı Etkinliklerimiz Nasıl Değişti?” adlı videolar izletildi.

3’üncü sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu bardaklarla şarkı gösterisi ve pozitif dileklerinin bulunduğu videoların gösterimi de sunuldu. Ergoterapi 4’üncü sınıf öğrencileri de “Yeni Yıl Dansı” gösterisi sundu. Yüksek lisans öğrencileri ve mezunların hazırlamış olduğu eğlenceli videolar seyredildi. Ve mezunların güzel dilekleri ergoterapi öğrencilerine sunuldu.

Erg. İsa Kör, öğrencileri için hazırladığı şarkıyı seslendirdi. “Bir Yılda Yılbaşı Değişimi” videosu ise büyük beğeni topladı. Ödüllü bilgi yarışmasının ve emojilerle şarkı yarışmasının gerçekleştirildiği etkinlikte öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Ergotereapi bölümü olarak bu zorlu dönemde modaretörlük yapan 4. Sınıflardan bölüm temsilcisi olan Berkay Karpuz’a yılın en iyi modaretürü ödülü verildi.

Etkinlik sonunda Bölüm temsilcisi Berkay Karpuz ve Ergoterapide Pozitif Uyum Kulübü başkanı Şevval Ateş, Prof. Dr. Sevda Asqarova hocamıza ergoterapi öğrencileri adına yeni yıl dilekleriyle birlikte çiçek vererek ergoterapi öğrencilerine duygulu anlar yaşattı. Programın sonunda Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda Asqarova yaptığı konuşmada;

 “Her birinizin benim için inci tanesisiniz”

 “Yeni yıl dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel bir programdı. Şimdi işte olup programı izleyemeyenler var. Onlar da mutlaka izleyecekler ve sizin gibi gülümseyecekler. Onlara da yeni yıl dileklerimizi iletiyoruz. Gözlerinizden öpüyorum. Her biriniz benim için inci tanesisiniz. Sizler iyi ki varsınız. İyi ki benim öğrencilerimsiniz iyi ki Üsküdar Üniversitesindeyiz İyi ki Nevzat Hocamız bizlerle. Hep birlik ve beraberlik içerisinde böyle etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuşarak öğrencilerinin yeni yıllarını kutladı.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)