Üsküdar ve Texas Eyalet Üniversiteleri İşbirliği Yapıyor…

Üsküdar Üniversitesi ve Texas Eyalet Üniversitesi arasında iyi niyet anlaşması imzalandı. Zoom üzerinden gerçekleştirilen işbirliği toplantısında iki üniversite arasında uluslararası vizyonda öğrenim ve staj odaklı programlar kapsamında çevrimiçi öğrenci değişimi programlarının dizaynı ele alındı. 


Toplantıya Üsküdar Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Dr. Öğr. Üyesi Gökser Gökçay, Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular ve Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Ofisi Yöneticisi Selim Övünç Altınkök katıldı.

Texas Eyalet Üniversitesinden ise Adli Bilimler ve Antropoloji Araştırma merkezi Direktörü Dr. Daniel Wescott, Sosyal Bilimler Dekanı Dr. Mary Brennan, Tarih Bölümü Dr. Elizabeth Bishop ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Rosario Davis toplantıya katılım sağladı.

Gerçekleştirilen toplantıda Yükseköğretimde sanal/çevrimiçi eğitimin geleceği detaylı bir şekilde tartışıldı.

Sanal program dizayn edebileceğini ve buna ek olarak iki üniversitenin de öğrencilerine uluslararası vizyonda öğrenim ve staj odaklı programlar sunulması konusunda iki tarafın da olumlu değerlendirmeleri ele alındı.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)