2020-2021 Yılı Oryantasyonu Tıp Fakültesiyle Başladı

Üsküdar Üniversitesi 2020-2021 akademik yılı oryantasyon programları başladı. Oryantasyonların ilki Tıp Fakültesi öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi.


Prof. Dr. Haydar Sur

Zoom üzerinden online olarak gerçekleştirilen programda öğrenciler, akademik ve idari alandaki çalışmalara dair birçok konuda bilgilendirildi.

“İkilemde kalarak seçilebilecek bir bölüm değil”

Programda konuşma yapan Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur, “Hekimlikte ikilem hayır getirmez. Bu yüzden hekimlik, ikilemde kalarak seçilebilecek bir bölüm değil. Dolayısıyla gözünüzdeki ışıltıyı gördükçe benim ve diğer hocalarımın içi kıpır kıpır oldu. Bu duygularınız için bütün öğrencilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Becerilerinizde hiçbir gedik bırakmayacağız”

Online eğitimlerin öğrencileri tedirgin ettiğini belirten Prof. Dr. Sur, “Dersleri şimdilik online alacaksınız. Bu durum sizi tedirgin etmesin. Bütün bu süreç boyunca bütün hocalarımız her konu hakkında düşündü. Yazın etüt şeklinde hepinize okulda eğitimler vereceğiz. Becerilerinizde hiçbir gedik bırakmayacağız, bu konuda mahzun olmayın.” İfadelerini kullandı.

Programın devamında öğrencilere direktörlükler de bilgilendirmelerde bulundu.

Kurumsal İletişim Direktörü Tahsin Aksu, Öğrenci İşleri Direktörü Cumhur Bakır, Erasmus Kurum Koordinatörü Emre Üçsular, Sağlık Kültür ve Spor Direktörü Özcan Demir, Kütüphane ve Dokümantasyon Yöneticisi Duygu Nar, Bilgi Teknolojileri Direktörü Celil Çakmak ile Kariyer Merkezi Direktörlüğünden Aslı Cevahir Arabacı Keleşabdioğlu birim ve işleyişiyle ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)