Prof. Dr. Haydar Sur’un Kitabı 1’inci Sırada!

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur’un “Hastane Yönetimi” kitabı En İyi 5 Sağlık Yönetimi Kitabı kategorisinde 1’inci sırada yer aldı.

Prof. Dr. Haydar Sur

Sağlık Kültürü ve İletişimi Blogu tarafından yayınlanan listede Prof. Dr. Haydar Sur ve Biruni Üniversitesi Öğretim Üyesi Uzm. Dr. Tunçay Palteki’nin editörlüğünü üstlendiği “Hastane Yönetimi” isimli kitap, sağlık yönetimi alanında Türkçe yazılmış en iyi sağlık yönetimi kitabı seçildi.

“Hastane yönetimi alanında yazılmış gerçek bir külliyat”

Türkiye’de sağlık yönetimi ve hastane yönetimi üzerine yazılmış en kapsamlı kitap konumunda olan “Hastane Yönetimi” kitabı, onlarca uzman, hasta yönetiminin insan kaynakları, kalite, pazarlama, mevzuat, finans, fiyatlandırma, hasta ilişkileri gibi tüm bileşenleri ele alıyor.

Sağlık Kültürü ve İletişimi Blogu yazarları, “Hastane Yönetimi” kitabını “Hastane yönetimi alanında yazılmış gerçek bir külliyat” olarak nitelendiriyor.

Ayrıca listenin ikinci sırasında yer alan, Prof. Dr. Elif Dikmetaş Yardan tarafından kaleme alınan, sağlık işletmelerinde stratejik yönetim uygulamaları üzerine okuyuculara rehber niteliğinde olan “Sağlık Kurumlarında Stratejik Yönetim” kitabında da Prof. Dr. Sur’un katkısı oldukça büyük.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)