Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitapları Bosna Hersek’te raflarda…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.56534

Farklı dillere çevrilen kitaplarıyla dünyanın birçok ülkesinden okuyucuya ulaşan Psikiyatrist, Yazar Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın kitapları Bosna Hersek’te raflarda. “Aşk Terapi”, “Mesnevi Terapi”, “Hz. Mevlana ile Aile Terapisi” ile “Evlilik Psikolojisi” kitapları Bosna Hersek Saraybosna’da ilgi görüyor.

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın TİMAŞ Yayınlarından okuyucuyla buluşan “Aşk Terapi”, “Mesnevi Terapi”, “Hz. Mevlana ile Aile Terapisi” ile “Evlilik Psikolojisi” kitapları şimdi de Bosna Hersek’te… 

Tarhan’ın küresel ölçekte ilgi gören kitapları Bosna Hersek Saraybosna’da raflarda…

Tarhan böylece küresel ölçekçe okuyucu kitlesini daha da genişletti.

Daha önce de “Psikolojik Savaş”, “Bağımlılık”, “Sen Ben ve Çocuklarımız” ile “Kendinle Barışık Olmak” isimli kitaplar Arnavutça’ya çevrilmiş, kitaplar bir süre sonra Kosova’da okuyucu ile buluşmuştu.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın “Bilinçli Aile Olmak”, “Bilinçli Genç Olmak”, “İnanç Psikolojisi”  kitapları İngilizce’ye, “Mesnevi Terapi” kitabı da daha önce İngilizce, Bulgarca ve Farsça’ya çevrilmişti. 

Tarhan’ın Rusça, Endonezya ve Azerbaycan dillerini de çevrilen kitapları bulunurken yüz binlerce satan kitaplarının tüm gelirleri Tarhan Vakfına bağışlanıyor.


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)