Üsküdar Ailesi Çevrimiçi Bayramlaşmada Buluştu



Üsküdar Üniversitesi bayramlaşma geleneğini bozmadı. Bayramlaşma merasimi pandemi tedbirleri nedeniyle dijital olarak gerçekleştirildi.

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın katılımıyla gerçekleştirilen ‘Çevrim İçi Bayramlaşma’ törenine, akademik, uzman ve idari personelin neredeyse tamamı katıldı. Koronavirüs nedeniyle fiziksel mesafeye dikkat eden Üsküdar Üniversitesi ailesi bayram coşkusunu dijital ortama taşıyarak yaşadı.

Üsküdar’da bayram coşkusu!

Üsküdar Üniversitesinin akademik, uzman ve idari personeli bayram heyecanını öncesinden yaşadı. Zoom üzerinden gerçekleşen ilk dijital bayramlaşma töreninin selamlama konuşmalarını Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka yaptı.
Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, bayramlaşmanın önemine değindi ve “Herkese aileleri ve sevdikleri ile birlikte mutlu bayramlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka, Üsküdar Üniversitesi ailesinin bayramlaşma geleneğini sürdürmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Teknik imkânlar bize bu kolaylıkları sağlıyor. Bayramlaşmamızı online ortamda da gerçekleştirerek dostlarımızla görüşmüş oluyoruz. Bu geleneğin sürdürülmesi çok güzel.” Dedi.

Daha sonra söz almak isteyen herkes bayramla ilgili dilek ve temennilerini dile getirerek birbiriyle bayramlaştı.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)