Aileler Üniversitede Projesini Esenler Belediyesi de Destekliyor…

Esenler belediyesi toplu fotoğraf

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan önderliğinde, Üsküdar Üniversitesi uygulama ve bilim ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesi iş birliği ile hayata geçirilen Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesine destekler her geçen gün artıyor. Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesine bir destek de Esenler Belediyesinden geldi. Proje Yürütücüleri, son olarak Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı'yı proje sunumu için makamında ziyaret etti.

Toplantıya NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan’ın yanı sıra Proje Koordinatörü Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Demirsoy, Proje Danışmanı Dr. Nebiye Yaşar ve Uzm. Klnk. Psk. Özgenur Taşkın ile Esenler Belediyesinden Aile ve Sosyal İşler Koordinatörü Sevilay Acar da katıldı.

Proje yürütücüleri toplantıda proje faaliyetleri ve işleyiş hakkında Başkan Hasan Taşçı’yı bilgilendirdi.

“Esenler için yararlı olabilecek bir proje”

Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı “Esenler için yararlı olabilecek bir proje.  Esenler’de sorunların çözümüne proje ile bir katkı sağlanabilirse ne mutlu bizlere. Proje başarılı olması durumunda çok yararlı olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Toplantı, Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı ve Esenler Belediyesinden Aile ve Sosyal İşler Koordinatörü Sevilay Acar’a, Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan aile serisi takdim edilmesiyle son buldu.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)