Aileler Üniversitede Projesine Tuzla Belediyesinden de Destek

Aileler Üniversitede

Aileler Üniversitede projesine destekler artarak sürüyor. Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan önderliğinde, Üsküdar Üniversitesi uygulama ve bilim ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesi iş birliği ile hayata geçirilen Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesine bir destek de Tuzla Belediyesinden geldi. Proje yürütücüleri, Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü İlhan Çöpoğlu ile Tuzla Belediyesi’nde bir araya geldi.

Toplantıya NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan’ın yanı sıra Proje Koordinatörü Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Demirsoy, Proje Danışmanı Dr. Nebiye Yaşar ve Uzm. Klnk. Psk. Özgenur Taşkın ve Tuzla Belediyesi’nden yetkililer de katıldı.

İlhan Çöpoğlu, “Eksiği olmayan fazlası olan bir proje”

 Toplantı sırasında Proje Koordinatörü Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Demirsoy, Proje Danışmanı Dr. Nebiye Yaşar, İlhan Çöpoğlu ve katılımcılara proje ile ilgili ayrıntılı sunum gerçekleştirdi. İlhan Çöpoğlu, ''Bir baba olarak söylemekteyim eksiği olmayan fazlası olan bir proje hayata geçirilmiş.''

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü İlhan Çöpoğlu ''Projenin pandemi süresince aynı evde kalmanın arttığı ve aile içi tahammül sınırlarının azaldığı bir dönemde ortaya çıkması daha anlamlı. Herkesin elini taşın altına koymalı ve bu projeye destek olması gerektiğini düşünüyorum. Sadece Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi değil daha büyük katılımlarla projeye destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Belediye olarak sizleri kadın, aile, çocuk, yaşlı proje ararken bulduk ve süreci başlattık. Beraber bir çalışma yaparak bunu duyurmak isteriz.'' Şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü İlhan Çöpoğlu'na Fırat Tarhan tarafından, Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan aile serisi takdim edilirken, Tuzla Belediyesi de proje yöneticilerine hediye takdiminde bulundu.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Aileler Üniversitede

Haber - Fotoğraf: Salim Tolan