Üsküdar Üniversitesi SHMYO Akademik Proje Hazırlama eğitiminde



TÜBİTAK 2237-B - Proje Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında "Fen ve Mühendislik Alanında Akademik Proje Hazırlama Eğitimi" etkinliği İstanbul Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi tesislerinde gerçekleştirildi.

Akademik Proje Hazırlama etkinliğin koordinatörlüğünü İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. M. Nureddin Türkan üstlenirken, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan etkinlikte eğitmen olarak yer aldı.



30 akademisyene uygulamalı aktarıldı

Proje hazırlamada temel basamaklar, problemi belirleme ve hipotez oluşturma, bilimsel bir araştırma konusunun seçimi ve planlanması, bulguların analizi, proje yönetimi gibi konularda eğitime katılan ülkemizin farklı üniversitelerinden gelen yaklaşık 30 akademisyene uygulamalı bir şekilde aktarıldı.

Fen ve Mühendislik Alanında Akademik Proje Hazırlama Eğitimine Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Salih Tuncay, Dr. Öğr. Üyesi Miraç Kamışlıoğlu, Öğr. Gör. Ömer Faruk Karasakal, Öğr.Gör. Ahmet Adiller, Öğr.Gör. Muammer Zengin ve Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Uçan katıldı.

Eğitimin sonunda eğitimcilere teşekkür belgesi ve plaket takdimi, etkinliğe katılan akademisyenlere ise katılım belgesi dağıtıldı.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)