Tercih fuarında bu yıl da Üsküdar’a yoğun ilgi…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.48460

Tercih ve tanıtım günleri kapsamında Üsküdar Üniversitesi her platformda adaylara dokunuyor. Üsküdar Üniversitesi akademik ve uzman kadrosu 19-21 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Eğitim Kurumları Ekipman ve Teknolojileri (EKET) tercih ve tanıtım fuarında binlerce adayla buluştu. Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen fuarda Üsküdar’a ise ilgi yine yoğun oldu. Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Nazife Güngör, Prof. Dr. Sevil Atasoy, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ın da katılım gösterdiği fuarda adayların merak ettiği tüm sorulara cevaplar verildi.


Binlerce üniversite adayı buluştu

Eğitim Kurumları Ekipman ve Teknolojileri (EKET) Fuarcılık tarafından düzenlenen İstanbul Üniversite Tercih Fuarı, bu yıl da binlerce üniversite adayını buluşturdu.

Üniversite tercih fuarında Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan üniversite adaylarıyla bir araya geldi. 

Sorularına cevaplar arayan adaylar akademisyenlerle tanışma fırsatı da yakaladı. 

Tarhan adaylara önerilerde bulundu

Fuarda ÜniTercih TV, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan’la röportaj gerçekleştirdi. Tarhan, adaylara önerilerde bulundu. Adaylar, fuar alanındaki dev Kız Kulesi’nin etrafında buluşarak renkli görüntüler oluşturdu.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan adaylara kitaplarını imzaladı…

Aday öğrenci ve aileleriyle bir süre sohbet eden Tarhan, öğrencilere kitaplarını da imzaladı. 
Tarhan’a tercih alanında yoğun ilgi gösterildi.

Üsküdar’ın akademisyenleri ve tercih danışmanlarıyla yüz yüze görüşme imkânı

EKET Fuarı’nda adaylar, Üsküdar Üniversitesi’nin akademisyenleri ve tercih danışmanlarıyla yüz yüze görüşme imkânı buldu.

Adaylara detaylı bilgiler verildi

Fuara katılım sağlayan akademisyenler ve tercih danışmanları, adaylara Üsküdar Üniversitesi’nin fakülteleri, bölümleri, programları ile burs imkanları hakkında detaylı bilgiler verdi. 

3 gün süren fuarda Üsküdar Üniversitesi 3 binin üzerinde adayla iletişim kurularak, adayların tercihlerine yönelik bilgilendirmede bulundu.

 

 


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)