Üsküdar’dan Malatya’ya uzanan eğitim materyali desteği…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.48445

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi Programı ve Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programı tarafından ‘Dersler Kapsamında Yapılan ve Deprem Bölgesine Gönderilecek Eğitim Materyalleri Sergisi’ açıldı. Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşke lobisinde sergilenen çalışmalar yoğun ilgi gördü. Birbirinden farklı ve dikkat çeken eserlerin bulunduğu sergi için okul öncesi eğitim materyalleri tasarlandı. Tasarlanan eğitim materyalleri sergilendikten sonra Malatya Yeşilyurt Şehit Orhan Bakış Anaokuluna ve ihtiyaç sahibi diğer okullara gönderildi. 

‘Dersler Kapsamında Yapılan ve Deprem Bölgesine Gönderilecek Eğitim Materyalleri Sergisi’ Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşke lobisinde ilgiyle gezildi. 

Eğitim materyali desteği sağlamak amacıyla düzenlendi

Yaşanan deprem felaketinin ardından Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi Programı ve Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programları tarafından deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi okul öncesi eğitim kurumlarına eğitim materyali desteği sağlamak amacıyla bir sergi düzenlendi.  

Dikkat çeken materyaller beğeni topladı

Sergi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi Program Başkanı Öğr. Gör. Müge Çolakoğlu Özer ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Program Başkanı Öğr. Gör. Ezgi Tesir başta olmak üzere Çocuk Gelişimi Programından Öğr. Gör. Ezgi Ercihan ve Öğr. Gör. Kudret Deniz Kalaycı öncülüğünde düzenlendi. Bahar Dönemi dersleri kapsamında yapılan okul öncesi eğitim materyallerinin dikkat çektiği sergi beğendi topladı. 

Malatya Yeşilyurt Şehit Orhan Bakış Anaokuluna gönderildi

Tasarlanan eğitim materyalleri sergilendikten sonra Malatya Yeşilyurt Şehit Orhan Bakış Anaokuluna ve ihtiyaç sahibi diğer okullara gönderildi. 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)