Pretorya Üniversitesi ile iş birliği anlaşması imzalandı

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.45044

Türk Maarif Vakfı aracılığı ile Pretorya Üniversitesini temsilen Pretorya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Themba Mosia, Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti. İki üniversite arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde Türkiye ile Güney Afrika ikili ilişkilerinin geliştirilmesi amacı ile Üsküdar Üniversitesi ve Pretorya Üniversitesi arasında iş birliği anlaşması imzalandı. 

Üsküdar Üniversitesi uluslararası alanda eğitim-öğretim faaliyetlerini yoğunlaştırdıkça tercih edilen bir eğitim üssü haline geliyor. 

Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ziyarete Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Genel Sekreter Selçuk Uysaler, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Peyman Jaferi ve ekibi katılım sağladı.

İş birliğinin temeli oluşturuldu…

İki üniversite arasında ikili ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Üsküdar Üniversitesi ile Pretorya Üniversitesi arasında anlaşma imzalanarak iş birliğinin temeli oluşturuldu.

Plaket takdim edildi 

Ziyaretin sonunda Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Pretorya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Themba Mosia’ ya plaket takdim etti. 

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)