Prof. Dr. Muhsin Konuk’a Swansea Üniversitesinden yeni görev…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.44145

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, İngiltere’nin önemli üniversitelerinden biri olan Swansea Üniversitesi tarafından öğrenci mentoru olarak seçildi. Yeni dönemde Swansea Üniversitesinden mentor öğrenci kabul eden Konuk, yurtdışındaki öğrencilere uzaktan mentorluk yapan sayılı Türk profesörler arasında yer aldı. 

Öğrenci mentorluğu için seçildi

İngiltere’nin önemli üniversitelerinden biri olan Swansea Üniversitesinden öğrenci mentorluğu için seçilen ve daha önce de aynı üniversitenin mütevelli heyetinde olan Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, yurt dışında aldığı bu yeni görevlerin Türkiye ve Üsküdar Üniversitesi adına kendisine gurur verdiğini belirtiyor. 

Swansea Üniversitesinde 1990-1994 yılları arasında doktorasını tamamlayan ve önemli başarılara imza atan Konuk, Türkiye’de yaşadığı halde bir Türk olarak iki kez Swansea Üniversitesi mütevelli heyetine seçilmişti. 

Prof. Dr. Muhsin Konuk’a verilen bu yeni görevin, Üsküdar Üniversitesinin uluslararası alanda daha da tanınmasına ve Türkiye ile İngiltere arasındaki akademik ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlaması da bekleniyor. 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)