Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör TRT Akademi açılış programına katıldı

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.43689

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör ve beraberindekiler ulusal ve uluslararası mecrada yenilikçi ve öncü bir medya okulu olma hedefiyle toplumsal faydayı esas alan TRT Akademi’nin açılış programına katıldı. 

İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar salonunda gerçekleştirilen TRT Akademi açılış programına Genel Sekreter Selçuk Uysaler ve Kurumsal İletişim Daire Başkanı Tahsin Aksu da katıldı. 

Türkiye’nin yayıncılık okulu olma sorumluluğunu faaliyete geçtiği ilk günden bu yana taşıyan TRT, geleceğin medyasını bilgi ve eğitimle inşa etmek için yeni bir adım attı.

Açılış programına medya sektörünün önde gelen isimleri katıldı

TRT Akademi’nin, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ev sahipliğinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım programına Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Yönetimi, akademisyenler, medya sektörünün önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

TRT Akademi bünyesinde çok sayıda eğitim bulunuyor

TRT Akademi bünyesinde podcast için metin yazımından stüdyo kameramanlığına, sosyal medya haberciliğinden temel şan eğitimine, senaryo okuryazarlığından etkili müsabaka anlatımına kadar çok sayıda eğitim bulunuyor. 

TRT Akademi kapsamında; video eğitimleri, yüz yüze eğitimler, sanal sınıf eğitimleri, podcast içerikleri, yayınlar kategorisi ve webinar etkinlikleri yer alıyor.
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)