Prof. Dr. Sevil Atasoy öğrenci aileleriyle bir araya geldi

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42688

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bağımlık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy ve bölüm öğretim üyeleri, Adli Bilimler 1’inci sınıf öğrenci ve aileleriyle buluştu. Çocuklarının okul ortamlarında bulunma fırsatının mutluluğunu yaşayan ailelere Atasoy, okul ve dersler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda bölüm akademisyenleri de paylaşımlarda bulundu. 

Prof. Dr. Sevil Atasoy, Adli Bilimler bölümünde eğitim gören öğrencilerinin aileleriyle bir araya geldi. Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirilen buluşmaya ailelerin ilgisi yoğun oldu. 

Herkes bizim çocuğumuz gönlünüzü ferah tutun…

Öğrencilerin yakınlarını bir araya getirmek isteyerek böyle bir toplantıyı uygun gördüğünü belirten Atasoy; “Burada herkes bizim çocuğumuz, gönlünüzü ferah tutun.” ifadelerini kullanarak ders ve program içeriklerinden ailelere bahsetti.

Bölüm akademisyenlerinin de katıldığı toplantıda akademisyenler öğrencilerin ve ailelerin sorularına yanıt verip, işleyiş hakkında paylaşımlarda bulundu.

Atasoy, ailelere tek tek de söz hakkı vererek onların duygu ve düşüncelerini dinledi.

Böyle bir imkânın diğer üniversitelerde tanınmadığını ve gönül rahatlığıyla öğrencilerini okula emanet edebileceğini ifade eden aileler ise Üsküdar Üniversitesine teşekkür ederek bu buluşmaların sürekli olması isteğini belirtti.

Ailenin minik üyelerinin de bulunduğu buluşmada Atasoy ailelerle hatıra fotoğraf çekildi, okurlar için kitaplarını imzaladı.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)