SHMYO Yüksekokul Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42410

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Yüksekokul Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. SHMYO Müdürü Prof. Dr. Mesut Karahan, Üsküdar Üniversitesine yeni katılan öğrenciler için dijital uygulamalarının önemini vurguladı.

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi Emir Nebi – 1 Konferans salonunda SHMYO Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2023 - 2024 akademik yılı dönem hazırlıkları konuşuldu.

SHMYO Müdürü Prof. Dr. Mesut Karahan, içerisinde yer alan çeşitli komisyonların ve üyelerinin güncellenmesi ve daha aktif rol alması konusuna yönelik değerlendirilmelerde bulundu. Öğretim elemanları, öğrencilerin aldığı uygulamalı dersler ve aktif olarak kullanılan laboratuvarlar hakkında görüşmeler yapıldı.

Prof. Dr. Mesut Karahan, güz dönemi hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen faaliyetleri, planlamaları ve değerlendirmelerini tüm kurul ile paylaştı.  
Üniversite hayatına başlayacak öğrenciler için oryantasyon programlarının öneminden bahseden Karahan, üniversitenin tüm dijital platformları hakkında öğrencilere bilgi verilmesi ve aktif kullanılmasının dönem içerisinde öğretim elemanı ile öğrenci arasındaki iletişimi güçlendireceğini vurguladı. 

Toplantı, 2023-2024 Güz Döneminin başarılı bir şekilde geçmesi dilek ve temennileri sunulduktan sonra katılım sağlayan kurul üyelerinin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)