Üsküdar Üniversitesi Rotterdam EAIE konferansına katıldı…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42334

Üsküdar Üniversitesi, Avrupa'daki yüksek öğrenimde uluslararasılaşma çabalarının tartışıldığı ve teşvik edildiği bir platform olan EAIE konferansına katıldı. Üsküdar Üniversitesini Mütevelli Heyeti Başkanı Furkan Tarhan, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Peyman Jaferi temsil etti. Konferans kapsamında Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal ile Rotterdam Başkonsolosu Sevgi Kısacık ve beraberindekiler Üsküdar Üniversitesi standını ziyaret ederek Furkan Tarhan ile bir araya geldi. 

Uluslararasılaşma çabaları, yükseköğrenimde kalite ve eğitim fırsatları konularının ele alındığı konferansa Üsküdar Üniversitesini temsili olarak Mütevelli Heyeti Başkanı A. Furkan Tarhan, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Peyman Jaferi ve Uluslararası Tanıtım ile Pazarlama Asistanı Yiğit Koş katılım sağladı.

Üsküdar Üniversitesi, Avrupa'da Yüksek Öğrenimde Uluslararası Eğitim Derneği (EAIE) tarafından bu yıl 33’üncüsü düzenlenen konferansa katılım sağladı. 

Rotterdam’ın ev sahipliğini üstlendiği konferansta, Erasmus programı kapsamında yüksek öğrenim kurumlarının ve akademisyenlere sunulan uluslararası eğitim fırsatları ile iş birliği ele alındı. 

Üsküdar Üniversitesi standıyla konferansta katılımcıların dikkatini çekerken; EAIE konferansının ikinci gününde Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, Rotterdam Başkonsolosu Sevgi Kısacık, Lahey Ticaret Müşaviri Aşkın Pakel ile Rotterdam Ticaret Ateşi Veysel Parlak da Mütevelli Heyeti Başkanı Furkan Tarhan ile bir araya geldi. Tarhan kendilerine plaket takdim etti.  


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)