Üsküdar’dan deprem bölgesine okul öncesi eğitim materyali desteği…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42031

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilde yıkıcı sonuçlara neden olan asrın felaketinin ardından bölgeye yönelik destek ve çalışmalarını sürdüren Üsküdar Üniversitesi bu kez de deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi okul öncesi eğitim kurumlarına eğitim materyali desteği sağlamak için bir araya geldi. Üsküdar Üniversitesi SHMYO Çocuk Gelişimi Programı 2022-2023 bahar dönemi dersleri kapsamında tasarlanan okul öncesi eğitim materyalleri Beykoz Belediyesi ulaşım desteği ile ihtiyaç sahibi okullara gönderildi.

Bahar dönemi dersleri kapsamında okul öncesi eğitim materyalleri tasarlandı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Üsküdar Üniversitesi SHMYO Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Ezgi Ercihan, Öğr. Gör. Kudret Deniz Kalaycı ve Öğr. Gör. Müge Çolakoğlu Özer danışmanlığında 2022-2023 bahar dönemi dersleri kapsamında okul öncesi eğitim materyalleri tasarladı.

Çarşı yerleşke lobi alanında materyaller sergilendi

Deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi okul öncesi eğitim kurumlarına eğitim materyali desteği sağlamak amacıyla tasarlanan eğitim materyalleri ders döneminin bitmesinin ardından Çarşı yerleşke lobi alanında sergilendi.

Materyallerin sergilenmesinin ardından ise Beykoz Belediyesi ulaşım desteği ile deprem bölgesi olan Hatay’ın Kırıkhan bölgesinde MEB’e bağlı 75. yıl Anaokuluna ve İhtiyaç sahibi diğer okullara teslim edildi.

Üsküdar Üniversitesi SHMYO Çocuk Gelişimi Programı öğretim görevlileri ise süreçte destek veren Üsküdar Üniversitesi SHMYO Müdürlüğüne, Beykoz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına, Hatay Kırıkhan MEB Şube Müdürü Hasan Ay’a ve MEB 75. Yıl Okul Müdürü Kemal Topçu’ya teşekkürlerini iletti.


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)