“Constructing Motherhood Identity Against Political Violence” kitabı okurlarla buluştu

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41577

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ve Dr. Öğr. Üyesi Hamoon Khelghat Doost’un editörlüğünü üstlendiği “Constructing Motherhood Identity Against Political Violence” isimli kitap okuyucuyla buluştu. Scopus kapsamında yayınlanan kitap, uluslararası ilişkiler alanında önemli bir çıkış noktası olarak belirtiliyor.
 

Scopus kapsamında yayınlanan ve alanında tanınmış isimlerin katkılarıyla zengin bir içeriğe sahip olan kitap raflardaki yerini aldı.

Alanında tanınmış isimlerin katkılarıyla hazırlandı

Alanında önemli isimlerin katkılarıyla zenginleştirilen kitaba John Lord Alderdice, Fadwa Al Shaer, Fidelma Ashe, Lili Broekhuysen, Lucy B. Hall gibi başarılı uzmanların görüşleri ve çalışmaları dahil edildi. 

Okuyuculardan büyük ilgi görüyor

Uluslararası ilişkilerin geniş yelpazesindeki en güncel araştırmaları bir araya getiren kitap, uluslararası güvenlik çalışmaları, dış politika, barış ve çatışma çalışmaları, küresel yönetişim, uluslararası ilişkiler gibi konularda çeşitli disiplinlerden ve yaklaşımlardan bahsediyor. “Uluslararası İlişkilere Katkılar” (CIR) adlı serinin bir parçası olan kitap, okuyuculardan büyük ilgi gördü.
Daha fazla bilgi için kitabın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)